×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Pastry Commis (Baker) @ Blue by Alain Ducasse Restaurant

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ไม่จำกัดวุฒิ

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

- Thai nationality
- High school graduate or equivalent vocational training certificate
- A minimum of 1 years relevant experience
- High school diploma or a relevant discipline
- Good level in English
- Knowledge of health and safety and cooking techniques
- Ability to work under pressure
- Team Work

Interested person may send your resume to [email protected]
or contact to K.Pilailak Tel. 084-438-3279

รายละเอียดงาน

SUMMARY:

As a commis you should assist in the preparation of all pastry sections in order to meet the required food quality, taste and presentation standards.


PRIMARY RESPONSIBILITIES:

- To receive food orders and ensure all quantities and items are according to the orders placed
- To prepare and cook high quality food following the menus guidelines and recipes
- To prepare all of the restaurant?s food items, while ensuring time, quality and quantity standards are met
- To ensure proper storage, freshness and suitability of products
- To participate in tasting and cooking training courses
- To cook and service food according to the restaurant?s quality and service standards
- To receive and store food
- To ensure safety and cleanliness of all kitchen and food storage areas
- To ensure high level of kitchen team performance
- To create a harmonious environment amongst all staff
- To participate in apprentice training activities
- To follow the directions of supervising chefs
- To help in creating good communication between floor and kitchen staff, as well as within the kitchen
- To receive and account for supplies and deliveries
- To assist with regular stock takes
- To maintain restaurant cost control systems
- To follow correct hygienic food handling practices
- To follow the restaurant?s cleaning and waste disposal practices
- To maintain kitchen equipment and plant in good condition

สวัสดิการ

- เงินเดือน
- Service Charge
- ค่า On duty
- ค่าอาหาร
- ค่ารถ (หลังเลิกงาน 23.30 น.)
- เครื่องแบบพนักงาน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสุขภาพกลุ่ม (ค่ารักษาพยาบาล & ค่าทันตกรรม)
- ปรับเงินเดือนตามผลประกอบการ

Service Charge

ไม่ข้อมูล

ข้อมูลการติดต่อ

สอบถามข้อมูลที่ [email protected] email telephone

บริษัท สยาม ริเวีย จำกัด

1Floor @ ICONSIAM www.blue-alainducasse.com
ปิดรับสมัครแล้ว